Biomassza kazán vevőszolgálat

A jó fűtés technikai szerviz szolgáltatás ismérve:
A közeledben van. Tudásával, tapasztalatával, valamint a kazántechnika iránti felelősségével a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll.

A BIOKOPRI Kft. szervizháttere.

Több mint 200 biomassza kazán tapasztalatával

Ha tőlünk vásárolsz, akkor nem kell attól félned, hogy a te kazánodon tanulja meg a forgalmazó is szakmát. Több, mint 200 db 10 kW és 1,2MW közötti teljesítményű, jelenleg is üzemelő kazánunk tapasztalata számodra is kiszámítható biztonságot jelent.

Országos mobil szerviz, akár 24 órán belüli kiszállással

Fűtési szezonban, ha áll a kazán, az számodra is vészhelyzetet. A BIOKOPRI partnereként azonban az ország teljes területén számíthatsz arra, hogy akár 24 órán belül* megkezdjük a hiba elhárítását.

A garantáltan *24 órán belüli szervizszolgáltatás kizárólag az erre szerződött partnereink számára biztosított.

Hazai szakember gárda

Jó a gyári szakember, de az esetek többségében külföldi és csak szélsőséges meghibásodások esetén utazik be az országba. Akkor is jellemzően csak napokkal a meghibásodás felmerülése után.
Neked nem kell a külföldi szakemberre várnod, mert a BIOKOPRI naprakész tudású magyar szakemberei a közvetlen közeledből érkeznek.

Üzemeltetési tanácsadás és kezelői oktatás

A magyar nyelvű kezelési utasítás törvényi előírás, a személyes szakmai tanácsadás vagy üzemeltetési oktatás azonban nem csak az üzemeltetési biztonságod, de a kazánod élettartamát is növeli. Mi ezért tartunk minden általunk értékesített kazán technika első begyújtásakor a helyszínen egy személyes üzemeltetési oktatást.

Folyamatosan képzett szerviz szakemberek

A képzetlen „szakember” sok esetben több kárt okoz, mint hasznot. Azért hogy neked ne kelljen ettől tartani, a BIKOPRI szervizes szakemberei minden évben legalább 2 hetet töltenek gyártói továbbképzéseken és szakmai konzultációkon.

5 és 2 éves garancia

Számodra a gyártói garancia is a biztonságot jelenti. Az általunk forgalmazott kazánok kazántestére 5 év garanciát, míg a kazánok forgó és mozgó berendezéseire 2 év általános garanciát biztosítunk a gyártóink támogatásával.

Speciálisan felszerelt szervizjárművek

Nem csak a mobil telefonod vagy a konyhai robotgépeid mentek keresztül jelentős műszaki fejlődésen az elmúlt 10 évben. Hasonló csendes forradalom zajlott a kazán technika területén is.
Ezzel a változással tartanak lépést a mi fűtéstechnikai szakembereink és a speciális szerviz eszközeink is.
Mobil számítógépek a kazán software-k frissítéséhez és diagnosztikai feladatokhoz. Füstgáz elemző berendezés a kazánok hatékony finomhangolásához. Nagy nyomású tisztító eszközök a karbantartásokhoz.


Érdekelnek az aktuális szervizszolgáltatási díjaink?

Szánj rá még 1 percet és olvasd el azt is, hogyan tudod még alacsonyabban tartani az üzemeltetési költségeid!


Kazán tulajdonosok, akik számára az üzemelési biztonságot a BIOKOPRI garantálja: