Kazánvásárlás bankhitellel magánszemélyek részére

A kölcsön összegétől és a felhasználás céljától függően kéthiteltípus közül választhatsz. Tudd azonban azt is, hogy lakossági hitelek esetén a felvehető összeget minden esetben az igazolt jövedelem mértéke határozza meg.

1 millió forint feletti hitelösszeg esetén, ha a fűtéskorszerűsítésben érintett ingatlan fedezetként felhasználható, akkor az állam által kamat támogatott ún. lakáshitelt (felújítás, korszerűsítés, bővítés hitelcéllal) vehetsz igénybe.
A konstrukció lényege, hogy a kamat a piaci kamatoknál alacsonyabb, mert az állam az említett hitelcélok esetén átvállalja a kamatköltség egy részét, a hitel fedezetét pedig az érintett ingatlan biztosítja.
Fontos, hogy jelzáloggal már terhelt ingatlan esetén is lehetséges megoldást találni további hitel felvételére. Az ilyen típusú hiteleknél önerő igazolása szükséges, melynek mértéke általában a beruházási érték 30%-a.

1 millió forint alatti vagy a feletti összegű, de jelzáloggal nem fedezett hitel konstrukció. Ez egy, a BIOKOPRIKft-vel közösen kidolgozott, az áruhitelhez hasonló egyedi konstrukció, ahola hitelt a saját, esetleg valamely családtagod jövedelem igazolása alapján folyósítja a bank.
Bár az ingatlan fedezetű hitelnél magasabb a hitel kamat, a piaci kamatoknál azonban mindenképen kedvezőbb. Így, ha nem tudod, vagy nem kívánod jelzáloggal megterhelni az ingatlanod, viszont a beruházáshoz mindenképen szükséges hosszabb vagy rövidebb időre valamekkora hitel, ez a konstrukció a rendelkezésedre áll.

Ha több, vagyszemélyre szabott információra van szükséged a finanszírozás témakörében, akkor írj nekünk és kérj visszahívást, vagy hívj minket bátran az elérhetőségeinken!

Fontos!

Lakossági hitel, pályázati támogatás esetén, a támogatás előfinanszírozására is a rendelkezésedre áll.
A pályázati támogatások az esetek többségében utófinanszírozásúak, vagyis akkor kapod meg a megnyert összeget, ha beruházást megvalósítottad és a pályázati ügynökség felé ennek tényét le is igazoltad.
Ha a pályázatod nyert, a beruházást elindítanád, de a támogatási összeg nem áll készpénzben rendelkezésedre, viszont támogatási ígérvényed már van, akkor a támogatási összeg kifizetéséig hozzájuthatsz egy rövid futamidejű hitelhez is, a támogatás előfinanszírozására.